http://lacuinavioleta.blogspot.com/2012/01/cuinant-amb-lalbert-i-la-melina.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+LaCuinaVioleta+%28La+cuina+violeta%29
La cuina es el nostre ofici amb més de quinze anys d'experiència a França
La cuina es el nostre ofici amb més de quinze anys d'experiència a França
en restaurants de prestigi d'Alain Ducasse i altres establiments amb 3* Michelin.
CUINEM els VOSTRES DESITJOS d'una a més persones
ENS ADAPTEM A TOTES LES VOSTRES NECESSITATS
TENEN CONVIDATS, TRUQUI'NS
Si volen que vinguem a casa seva a fer unes classes particulars, o a cuinar àpat gustós fent-vos passar una bona estona, a l'hora que aprèn els secrets d'un gran chef, fem realitat les seves demandes per gaudir-ne amb els amics o familiars. Tarifes modulables. Ens adaptem a vostès.
Demani pressupost o informació sense compromís.
Demani pressupost o informació sense compromís.
CUINA GENEROSA
Especialitats per a compartir, cuina tradicional francesa, gigot de corder amb herbes rostit, capó trufat al forn, paté en croûte, blanquette de veau.
ARROS DE TEMPORADA
Per començar cuina arrossos plens de gust, color i olor.
Risottos, arròs caldós, cassola d'arròs, bolets i colomí, arròs de pagès,
arròs mar i muntanya i arròs amb llet i vainilla Bourbon.
Per començar cuina arrossos plens de gust, color i olor.
Risottos, arròs caldós, cassola d'arròs, bolets i colomí, arròs de pagès,
arròs mar i muntanya i arròs amb llet i vainilla Bourbon.
EL FOIE GRAS. FRED, CALENT, CONFIT
Si t'agrada gaudir d'un bon Foie Gras, aprèn a preparar-lo i cuinar-lo de diferents formes. Un plaer per el paladar.
Confitat al vi, saltejat amb bolets, al forn sencer com un phitiviers, cromesquis, poché en un consomé.
Si t'agrada gaudir d'un bon Foie Gras, aprèn a preparar-lo i cuinar-lo de diferents formes. Un plaer per el paladar.
Confitat al vi, saltejat amb bolets, al forn sencer com un phitiviers, cromesquis, poché en un consomé.
L'ANEC. SENCER, A QUARTS
Rillettes d'ànec, confitat, sencer rostit al forn, a la taronja o laquejat amb un suc de rostit.
Rillettes d'ànec, confitat, sencer rostit al forn, a la taronja o laquejat amb un suc de rostit.
LES VERDURES I FRUITES
Cocotte de fruites i verdures de temporada, cansalada del coll, verdures confitades à la tòfona.
Mermelades, confitades.
Cocotte de fruites i verdures de temporada, cansalada del coll, verdures confitades à la tòfona.
Mermelades, confitades.
EL FORN. PA I COQUES
Les tradicionals coques de recapte. Focaccia d'olives, de ceba, de tomàquet, grissinis.
Les tradicionals coques de recapte. Focaccia d'olives, de ceba, de tomàquet, grissinis.
No hay comentarios