COEUR FONDANT AU CHOCOLAT




INGREDIENTS:

DACQUOISE AVELLANA:
1kg. de pols d'avellana
1 kg. de sucre
800 gr. clares d'ou
400 gr. de sucre glace

CROUSTILLANT FEUILLANTINE:
1200 gr. de praliné avellana
600 gr. de feuillantine
300 gr. xocolata amb llet

MOUSSE DE XOCOLATA:
800 gr. trufa "paradis"
7 dl. nata liquida 35%

TRUFA PARADIS:
1 kg. cobertura 64%
9 dl. nata  liquida 35%
1200 gr. de sucre
500 gr. cacao en pols

GUARNICIO:
Smartie's vermells
Spray vermell comestible

ELABORACIO:

DACQUOISE:
Barrejar el sucre i la pols d'ametlla. Montar les clares d'ou i fixar-les amb el sucre glace. Incorporar delicadament la pols avellana-sucre. Barrejar bé i estirar en una placa de forn. Coure 10 minuts al forn ventilat a 190 °C. Deixar refredar. Tallar amb el emporta-peces. 

CROUSTILLANT FEUILLANTINE:
Fondre al Bany Maria la xocolata amb el praliné. Afegir el pailleté feuillantine i barrejar. Estirar damunt de la dacquoise. Refredar a la nevera.

TRUFA PARADIS:
Trencar la cobertura lo més petit possible. Portar a ebullicio la nata i afegir-la a la xocolata. Remenar fins a una completa homogeneitzacio. Reservar 24 hores a la nevera.

MOUSSE DE XOCOLATA:
Montar la nata liquida. Portar a temperatura ambient 800 gr. de trufa i barrejar-la amb la nata muntada. Omplir els motlles, acabar amb la capa de biscuit + el croustillant. Congelar per poder desmotllar sense problemes. Encara congelat pintar amb l'spray vermell i decorar amb els Smartie's.



No hay comentarios

Leave a Reply

ABM. Con la tecnología de Blogger.