Quenelles de brochets, ecrevisses et sauce Savoisienne - "Quenelles" de lluç, crancs de riu i salsa Nantua |
![]() |
Mille feuilles façon "Baumaniére" à la vanille Bourbon - Milfulls "Baumaniére" amb vainilla Burbon |
Gâteau au chocolat - Pastís de xocolata |
Tarte au chocolat et fruits rouges - Pastís de xocolata i fruites vermelles |
Pavé de morue, tripettes, cocos et Piquillos - Bacallà, tripes de bacallà, fesols i Piquillos |
Saint Jacques de plongé aux asperges et truffes - Vieires de profunditat amb espàrrecs i tófona |
Sole de petit bateau aux girolles et épinards, sauce au vin jaune - Llenguado amb rossinyols i espinacs, suc de vi de palla |
Soufflé au chocolat/Chartreuse - Souffle de xocolata i Chartreuse |
Velouté de chataîgnes et oursins, truffe et crevettes bouquet - Crema de castanyes, garotes, tófona i camarons |
Volaille de Bresse en Caesar's salad, sauce homardine - Pollastre de Bresse com una amanida Cesar, salsa Nantua |
No hay comentarios