El Hotel Restaurant "Domaine des Andéols" va ésser la meva primera experiència com a Cap de cuina. Tenia 27 anys, i després d'haver treballat durant 8 anys en diferents restaurants d'Alain Ducasse un dilluns, ell personalment em truca per dir-me que començo l'endemà en aquest idíl·lic restaurant perdut en el paradís. Un edèn situat en el Luberon, l'epicentre de la Provença francesa.
L'Hotel compta amb 9 cases de diferents capacitats de 2 a 4 persones tot envoltat de tranquilitat i pau. Per completar l'oferta disposa d'un hammam, una piscina interior calenta, una exterior amb cascada per tots els clients i certes cases en tenen una de privada.
Més de 10 hectàrees de terreny amb oli d'oliva propi i un hort insòlit, epicentre de la cuina com veureu en les següents receptes.
www.domaine-des-andeols.com/
L'Hotel compta amb 9 cases de diferents capacitats de 2 a 4 persones tot envoltat de tranquilitat i pau. Per completar l'oferta disposa d'un hammam, una piscina interior calenta, una exterior amb cascada per tots els clients i certes cases en tenen una de privada.
Més de 10 hectàrees de terreny amb oli d'oliva propi i un hort insòlit, epicentre de la cuina com veureu en les següents receptes.
www.domaine-des-andeols.com/
©Jacques Caillaut Risotto de courgette du potager et jus d'un rôti - Risotto de carabassons de l'hort i suc d'un rostit |
©Jacques Caillaut Rouget de roche, caponata de légumes et riquette sauvage - Moll o roger roquer, samfaina com una "caponata" italiana i rúcula salvatge |
©Joerg Lehmann Crespeou, omelette aux goûts provençales - "Crespeou", truita amb sabors provençals |
©Joerg Lehmann Salade de tomates du potager, romesco de Tarragona et pa amb tomàquet - Amanida de tomàquets de l'hort, romesco de Tarragona i pa amb tomàquet |
No hay comentarios